Huisartsenpraktijk Bles en Poels biedt huisartsenzorg aan bewoners van de wijken Loovelden en Zilverkamp in Huissen. De praktijk is een maatschap van twee huisartsen. Daarnaast werken er twee vaste huisartsen in de praktijk. De huisartsen worden ondersteund door een enthousiast team van vier assistentes, drie praktijkondersteuners en een schoonmaakster. 

De praktijk maakt deel uit van het Academisch Huisartsen Netwerk Radboudumc. Door deelname aan onderzoek en door het verzorgen van onderwijs aan jonge dokters kunnen wij nieuwe inzichten of zorgideeen vroegtijdig aanbieden. De praktijk is gehuisvest in Medisch Centrum Loovelden op de begane grond van een WoonZorgComplex aan de Plaza. In het Medisch Centrum werken 15 soorten hulpverleners prettig samen. Er zijn ruime openingstijden voor bloedafnames en medicijnen ophalen bij de apotheek (oa. een 24/7 medicijnautomaat). Met de naastgelegen brede Basisschool de Boemerang verzorgen we onderwijsmomenten op school, EHBO en een jaarlijkse Hardloopwedstrijd (Looveldenloop).

De praktijk werkt volgens de richtlijnen en geldende standaarden van de beroepsgroep. De praktijk voldoet aan geldende wetgeving. Naast de laagdrempelig beschikbare basiszorg leveren wij een breed pakket aan aanvullende zorgprogramma's.

Onze praktijk is aangesloten bij Onze Huisartsen in Velp. Hiervan krijgen wij ondersteuning om zorg voor chronische aandoeningen goed te organiseren.

De praktijk gebruikt een mooi kwaliteitssysteem om verantwoorde zorg te leveren. Driejaarlijks wordt de praktijk extern gevisiteerd door NPA (laatste audit 2021).

Bekijk de huisregels